Showroom

[ LAAT JE INSPIREREN ]

De nieuwe showroom van YABO Home

Stap binnen in de betoverende wereld van YABO Home, waar verfijning en functionaliteit elkaar ontmoeten. Onze showroom is een uitnodigende oase van inspiratie, waar elk decoratief element zorgvuldig is geselecteerd om een tijdloze elegantie te belichamen. Of je nu op zoek bent naar moderne minimalisme of klassieke luxe, YABO Home biedt een uitgebreide collectie die elke smaak omarmt. Laat je begeleiden door onze deskundige teamleden terwijl je jouw droominterieur vormgeeft. Welkom bij YABO Home, waar jouw stijl tot leven komt.

Bezoek onze showroom zonder afspraak!

YABO Home biedt ongetwijfeld een spannende en verfrissende ervaring voor klanten. Een nieuwe showroom geeft je de kans om de nieuwste en meest trendy collecties te ontdekken en te verkennen.

Wij streven ernaar om uw ervaring in onze showroom inspirerend en bevredigend te maken. Kom langs en ontdek de prachtige wereld van hoogwaardige & unieke decoratief elementen die uw woning kunnen transformeren. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en te begeleiden. Het adres van onze nieuwe showroom is:

  • Aadijk 33
  • 7602 pp Almelo

Koffie en thee staat klaar!

Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken, waarvoor je geen afspraak hoeft te maken. We staan altijd voor je klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte tegels voor uw project.

Als je echter de voorkeur geeft aan een gepland bezoek,  Hiervoor kun je bellen naar +31 6 394 292 16, of een e-mail sturen naar: info@yabotegels.nl

Wat je ook kiest, we kijken ernaar uit om je te ontvangen en je te begeleiden bij het ontdekken van onze uitgebreide collectie tegels en het vinden van de perfecte match voor uw wensen en behoeften. Kom langs wanneer het je uitkomt, en we helpen je graag verder!

hete koffie