Retourvoorwaarden

  1. Retourbeleid: We accepteren retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het product ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

  2. Uitzonderingen: Sommige items zijn mogelijk niet retourneerbaar, zoals gepersonaliseerde producten of items die duidelijk zijn gebruikt of beschadigd zijn na ontvangst.

  3. Terugbetaling: Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we u op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als uw retourzending wordt goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode.

  4. Verzendkosten: Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant, tenzij anders vermeld.

  5. Retourproces: Om een retourzending te starten, neemt u contact met ons op via [contactgegevens]. Vermeld uw bestelnummer en de reden voor de retourzending. Wij zullen u voorzien van verdere instructies.

  6. Beschadigde of defecte items: Als u een beschadigd of defect item heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we het probleem kunnen oplossen.

    Retourinformatie:
    Bedrijfsnaam:
    YABO Home
    Adres: Aadijk 33, 7602 PP Almelo
    Telefoon: +31 394 292 16
    E-mailadres: info@yabotegels.nl