logo PNG (1)

Diensten

[ LAAT JE INSPIREREN ]

Onze producten voor binnen en buiten

Bij YABO Home bieden we een uitgebreid scala aan diensten die uw tegelprojecten zowel binnen als buiten omvatten. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en uw ruimtes te transformeren.

Binnenprojecten: Of het nu gaat om uw keuken, badkamer, woonkamer of andere binnenruimtes, onze diensten omvatten het adviseren, leveren en professioneel plaatsen van vloer- en wandtegels. We begeleiden u bij het maken van keuzes die aansluiten bij uw stijl en bieden deskundig advies voor het creëren van de gewenste atmosfeer.

Buitenprojecten: Van terrassen tot tuinen, onze diensten omvatten ook het ontwerpen en installeren van prachtige terrastegels die uw buitenruimtes transformeren in gastvrije en esthetisch aantrekkelijke omgevingen. We begrijpen het belang van duurzaamheid en weerbestendigheid bij buitenprojecten en zorgen ervoor dat onze tegels aan deze criteria voldoen.

luxe badkamer

Badkamer & Sanitair: Creëer Uw Eigen Oase van Comfort en Stijl

Badkamertegels: De collectie badkamertegels omvat diverse stijlen, van verfijnde marmerlooks tot eigentijdse betonlooks en alles daartussenin. Kies uit een breed scala aan kleuren, patronen en formaten om uw badkamer een uniek karakter te geven.

Sanitair: Naast tegels bieden we ook hoogwaardige sanitair producten die zowel functioneel als stijlvol zijn. Van moderne wastafels tot elegante kranen en douchesystemen, het assortiment is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en tegelijkertijd een vleugje luxe toe te voegen.

Wij hebben een partnerschap met een onderneming die Unieke en Kwalitatief Hoogstaande badkamertegels en Sanitair aanbiedt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Optimaal Comfort met Vloerverwarming van YABO Home

Bij YABO Home bieden we niet alleen hoogwaardige tegels, maar ook geavanceerde vloerverwarmingssystemen die een nieuwe dimensie van comfort aan uw ruimtes toevoegen. Vloerverwarming is niet alleen een luxe, maar het is ook een efficiënte en effectieve manier om uw leefomgeving te verwarmen.

Warmte Gelijkmatigheid: In tegenstelling tot traditionele radiatoren verspreidt vloerverwarming de warmte gelijkmatig over de vloer, wat resulteert in een comfortabele en gelijkmatige temperatuurverdeling in de kamer.

Energiezuinigheid: Vloerverwarming werkt op lagere temperaturen dan conventionele verwarmingssystemen, wat resulteert in lagere energiekosten en een efficiënter energieverbruik.

vloerverwarming
Vloerverwarming

Ruimtebesparing: Omdat vloerverwarming zich onder de vloer bevindt, neemt het geen kostbare ruimte in beslag zoals radiatoren dat doen. Dit zorgt voor meer ontwerpvrijheid en ruimte in uw kamers.

Comfort en Luxe: Stel u voor dat u op een koude ochtend uit bed stapt en meteen op een warme vloer stapt. Vloerverwarming biedt een ongeëvenaard niveau van comfort en luxe in uw huis.

Geschikt voor Verschillende Tegels: Onze vloerverwarmingssystemen kunnen worden geïnstalleerd onder verschillende soorten tegels, waaronder keramische, natuursteen en meer.

O